Monosurveys - Vastaamalla kyselyihin ansaitset rahaa tai lahjakortteja

Monosurveys

Tietoa Monosurveys -palvelusta

Monosurveys paneeli on suomalaisen Liidimedia Oy:n tarjoama markkinapaneeli, jossa voit vaikuttaa osallistumalla kyselyihin ja ilmaisemalla mielipiteesi nimettömästi. Paneelissa vastattavia tutkimuksia järjestävät origanisaatiot ja erilaiset yritykset esimerkiksi brändeihin tai tunnettuihin tuotemerkkeihin liittyen. Monosurveys paneelissa olevien tutkimusten aiheet voivat vaihdella laidasta laitaan ja tutkimukset voivat liittyä esimerkiksi politiikkaan, ruokaan, elektroniikkaan, sähköön, autoihin ja muihin aiheisiin.

Monosurveysin maksetut kyselyt kestävät noin 5-20 minuuttia ja sinulle maksetaan kyselyn pituuden mukaan ja kyselystä saatava palkkio voi vaihdella 0,4 euron ja 4 euron väliltä. Saat kutsun jokaiseen täytettävään kyselyyn sähköpostiosoitteeseesi tai vaihtoehtoisesti voit ladata sovelluksen älypuhelimeesi ja saat aina ilmoituksen, kun sinulle löytyy sopiva kysely vastattavaksi.

Monosurveyn paneeliin liittyminen

Monosurveys paneeliin liittyminen on helppoa. Sinun tarvitsee tehdä vain muutama toimenpide ja olet valmis vastaamaan ensimmäiseen kyselyysi. Aloita paneelinjäsenyys ja kyselyihin osallistuminen liittymällä Monosurveys paneeliin sivujemme kautta.

 1. Luo itsellesi profiili Monosurveysiin ja vastaa ensimmäiseen kyselyyn, jossa sinulta kysytään esitietokysymyksiä. Vastaamalla tähän ensimmäiseen kyselyyn mahdollisimman tarkasti autat kohdentamaan paneelikutsuja sinulle paremmin. Tämän ansiosta voit saada enemmän paneelikutsuja ansaita enemmän rahaa.
 2. Vahvista tilisi klikkaamalla sähköpostiin saapuvan tervetuloviestin vahvistuslinkkiä. Sen jälkeen alat saamaan kutsuja ensimmäiseen kyselyihin ja voit tienata rahaa.
 3. Lunasta palkkiosi. Voit lunastaa aina ansaitsemasi palkkiosi kun olet ansainnut vähintään 10 euroa. Palkkion lunastamisen jälkeen voit tehdä uuden lunastuksen taas kun tilillesi on kertynyt uudestaan vähintään 10 euroa. Palkkio mahdollista lunastaa joko Paypal-tilille, Ärräkoodina tai sitten GoGift-lahjakorttina.

Monosurveys palkinnot ja lahjakortit

Monosurveyn paneeliin voit osallistua sivumme painikkeesta ja kun olet liittynyt paneeliin, niin sinun on mahdollista alkaa ansaitsemaan palkintoja. Kun vastaat kyselyihin, niin sinut palkitaan joka kerta 0,4 – 4 € summalla ja sen summan suuruus vaihtelee kyselyn pituuden mukaan. Näet aina etukäteen kuinka kauan kyselyyn vastaaminen kestää keskimäärin. Saat myös heti tiedon palkkion määrästä, jonka saat kyselyyn osallistumisesta.

Palkkion lunastaminen on aina mahdollista, kun olet saanut kerättyä tilillesi vähintään 10 euroa palkintorahaa. Sinun on mahdollista lunastaa palkintosummasi seuraavin eri tavoin:

 • Lunasta rahat Paypal-tilille. Kyselyistä saatava rahapalkkio on mahdollista lunastaa Paypal-tilillesi, kun on saat kasaan 10 euroa. Paypalin kautta maksaminen on nopeaa sekä turvallista. Voit tehdä PayPal-tililläsi ostoksia lukemattomissa verkkokaupoissa.
 • Lunasta GoGift-lahjakortti. Sinun on mahdollistaa lunastaa palkkiosi GoGift-lahjakorttina, kun on kerryttänyt yhteensä yli 10 euroa käyttäjätilillesi. GoGift lahjakortilla saat laajan valikoiman elämyksiä ja käyttökohteita mielesi mukaan. Superlahjakorttia on esimerkiksi mahdollista käyttää listattuihin liikkeisiin, verkkokauppoihin, elämyksiin taikka tuotelahjoihin.
 • Lunasta R-kioski lahjakortti. Kun olet ansainnut 5 tai 10 euroa, niin sinun on mahdollista lunastaa palkkiosi kätevänä Ärrä-koodina. Ärrä-koodi on kertakäyttöinen koodi, joka toimii kaikissa R-kioskeissa. Ärrä-koodilla voit lunastaa haluamasi tuotteen joita on esimerkiksi kahvi ja pulla, jäätelöä, limsaa tai karkkipusseja ja paljon muuta. Koodin saat sähköpostissa, jos päätät lunastaa palkkiosi Ärrä-koodina.

Monosurveys kokemuksia

Yleisiä kokemuksia Monosurvey paneelista

Monosurveys kokemukset ovat osin positiivisia ja osin vaihtelevia. Paneeli tarjoaa mahdollisuuden saada lisätienestejä, mutta osa käyttäjistä voi kyllästyä kyselyiden täyttämiseen hetken jälkeen, jos ei ole sopivaa kohderyhmää kyselyille.

Hyviä kokemuksia:

 • Kun kohdalle sattuu sopivia kyselyitä, niin ne ovat yleensä mielenkiintoisia.
 • Helppo tapa täyttää tylsiä hetkiä ja tienata vähän samalla.
 • Rekisteröityminen ja kyselyihin vastaaminen oli helppoa.

 

Huonot kokemukset:

 • Jotta on mahdollista lunastaa palkkio, joutuu tekemään työtä ja vastaamaan useisiin kyselyihin.
 • Aina et ole sopivaa kohderyhmää kyselyyn:  esim. joissain kyselyissä 70-vuoden ikäraja.
 • Välillä vähän kyselyitä tarjolla tai kyselykutsuja tulee harvakseltaan, joten ei ole mahdollista tienata nopeasti isoa summaa.

Usein kysyttyä Monosurveys palvelusta

Vastauksia ja tietoa maksetuista kyselyistä

Monosurveys kutsuu henkilöitä paneeliinsa – Tämän sivun linkistä voit kuitenkin liittyä jäseneksi ilman suoraa kutsua!

Ei mitään, paneeli on ilmainen perustuu vapaaehtoisuuteen. 

Monosurveys palkitsee sinut aina kyselyihin osallistumisesta. Kyselystä saatava palkinto riippuu esimerkiksi kyselyn pituudesta. Yhdestä kyselystä saatava palkintosumma on yleensä 0,4-4 euroa ja voit lunastaa palkkiosi aina kun olet ansainnut yli 10 euroa.

Jokaisesta kyselystä saat tiedon kutsulla sähköpostiisi. Näet helposti kyselyn pituuden ja voit itse sen jälkeen valita haluatko osallistua kyselyyn tällä kertaa vai et.

Yritykset, yhteisöt ja organisaatiot haluavat saada tietoa esimerkiksi ihmisten ajatuksista tietyistä brändeistä ja tuotemerkeistä tai haluavat muuhun asiaan mielipiteitä ihmisiltä. Tästä tiedosta ne maksavat Monosurveysille markkinatutkimuksien järjestämisestä.

Monosurveys taas maksaa sinulle reilun osuuden tästä, että täytät kyselyitä ja vastaat markkinatutkimuksiin sekä annat tärkeän mielipiteesi asioista.

Voit erota mielipidepaneelista koska tahansa, sillä jäsenyys on täysin vapaaehtoista. Voit hallita tietojasi suoraan Monosurveyn omilla sivuillasi kirjautumalla.