Toluna

Tietoa Toluna-palvelusta

Toluna on mielipidetutkimuslaitos, joka järjestää kyselyitä kansainvälisille asiakkailleen ympäri maailmaa. Asiakkaina on isoja kansainvälisiä yhtiöitä, kuten Kellogs, McDonalds, Amazon, Coca-Cola ja monia muita. Kaikki nämä yhtiöt ovat kiinnostuneita sinun mielipiteestäsi ja annistasi tuotekehityksessä. 

Tolunan maksetut kyselyt ovat noin 15-20 minuutin pituisia nettikyselyitä. Myös Toluna ilmoittaa jäsenilleen uusista kyselyistä sähköpostin avulla. Voit myös itse valita Tolunan nettisivuilla sinua kiinnostavia aiheita ja jakaa mielipiteesi vaikkapa kokiksen uusista tuotteista. Rekisteröityminen ei kestä kauaa ja olet valmiina ansaitsemaan ensimmäiset pisteesi matkalla kohti lahjakortteja ja rahasuorituksia! Kyselyt voivat olla “peukkuäänestyksiä”, äänestyskyselyjä tai “kamppailuja”, joissa kaksi asiaa kilpailee yhteisön jäsenten paremmuusmielipiteistä. Rekisteröidy ja katso itse olisiko sinulla annettavaa Tolunalle.

Toluna

Toluna arvonta ja palkinnot

Toluna arvontoihin voi osallistua käyttämällä pisteitä, joita ansaitset kyselyistä. Toluna myös järjestää kyselyitä, joissa osallistuu automaattisesti arvontaan. Palkintoina arvonnoista saa rahaa, joka maksetaan voittajalle shekkinä sekä lahjakortteja. 

Toluna lahjakortteja on mahdollista voittaa osallistumalla kyselyihin ja vaihtamalla saadut pisteet lahjakortteihin. Lahjakortteja myönnetään verkkokauppoihin ja verkkopalveluihin, kuten Spotifyihin, Verkkokauppa.comiin ja Zalandoon. 

Toluna Miljonääri on arvonta, jossa joka päivä Toluna arpoo 1000000 pistettä kaikkien jäsentensä kesken. Voittamalla pisteet, voit käyttää ne haluamallasi tavalla – muuntaa rahaksi tai käyttää lahjakortteihin. 
Arvontaan osallistuminen ei maksa mitään.

Toluna kokemuksia

Yleisiä kokemuksia Toluna paneelista

Toluna kokemukset ovat pääsääntöisesti negatiivisia. Näyttää siltä, että Tolunan jäsenet saavat huomattavan paljon sähköpostimarkkinointia Tolunan yhteistyökumppaneilta. Tämän lisäksi Tolunan kyselyitä saa täyttää huomattavan paljon rahan tienaamiseksi. Toisaalta netistä löytää myös kertomuksia, joissa Tolunan arvonnoista on voitettu jopa 1000 euro riihikuivaa rahaa!

  • Hyviä kokemuksia: arvonnoista oikeasti voittaa ja voittaa myös riihikuivaa rahaa (jopa 1000 euroa), runsaasti kyselyitä täytettäväksi, hyvä käyttöliittymä.
  • Huonot kokemukset: rahan ansaitseminen on kohtalaisen työlästä, osa käyttäjistä valittaa palkintojen saamisen olevan hankalaa vaikka rahaa olisi tilillä, runsaasti sähköpostia yhteistyökumppaneilta.
Toluna kokemukset

Usein kysyttyä Tolunasta

Vastauksia ja tietoa maksetuista kyselyistä

Toluna kustuu kyselyihin sähköpostitse. Tämän lisäksi jäsensivuilla on tarjolla lyhyitä peukutuksia ja nopeita mielipiteiden antamisesta palkittavia lyhytkyselyitä. 

Tolunaan kuuluminen ei maksa mitään. Jäsenyys on vapaaehtoista.

Ansaitset pisteitä vastaamalla kyselyihin. Voit vaihtaa pisteet rahaksi tai lahjakorteiksi valintasi mukaan. Rahatilitystä varten tarvitset PayPal-tilin.

Täytä lyhyt rekisteröityminen Tolunan sivuilla ja aloita ansaitseminen. Vastaukset annetaan anonyymisti. Toluna voi kuitenkin rekisteröitymisen yhteydessä kysyä henkilökohtaisia kysymyksiä, jotta palvelu voi profiloida sinut oikein kyselyn kohdehenkilöiden valitsemiseksi.

Toluna maksaa vastaamisesta, koska heidän kumppaninsa maksavat Tolunalle mielipiteiden tutkimisesta. Sinun mielipiteesi on osa kokonaisuutta ja siksi tärkeä ja rahanarvoinen.

Koska tahansa, jäsenyys on vapaaehtoinen. Voit hallita jäsenyyttäsi suoraan Tolunan sivuilta kirjautumalla tunnuksillasi järjestelmään.