Mielipidemaailma

Tietoa Mielipidemaailma-palvelusta

Mielipidemaailma on netissä toimiva tutkimuslaitos ja verkkoyhteisö, joka hallinnoi ja järjestää tutkimuksia ympäri maailmaa. Voit liittyä yhteisöön ja alkaa tienaamaan ekstrarahaa muutamalla hiiren klikkauksella. Riittää, kun rekisteröidyt lyhyellä lomakkeella, lisää tietoihisi sähköpostitilin ja alat ansaitsemaan rahaa vastaamalla kyselyihin. 

Mielipidemaailman kyselyt ovat  15-20 minuutin kestoisia netissä täytettäviä mielipidekyselyitä. Saat kutsun osallistua kyselyyn aina sähköpostitse, ei häiritseviä puheluja tai turhaa roskapostia. 

Mielipidemaailma palkinnot

Mielipidemaailman palkinnot ovat joko lahjakortteja tai pisteitä, jotka voit vaihtaa paypal-tilille nostettavaksi rahaksi. Voit myös voittaa arvonnoissa matkalahjakortteja, digikameroita ja paljon muuta.

Mielipidemaailman lahjakortteja voi käyttää mm. verkkokauppoihin, kuten CDON, Jysk, MacDonalds, Stadium ja Zalando. Mukana myös App Store ja iTunes lahjakortit. Lahjakorteilla voi ostaa tuotteita aivan samoin kuin käteisellä rahalla, ei koiraa haudattuna!

Mielipidemaailma pisteet voi vaihtaa PayPal-tilillä rahaksi. Tarvitset siis oman PayPal-tilin. Voit lukea suoraan PayPalin sivuilta, mitä tilin avaamiseksi tarvitaan. Muista kuitenkin liittää tilin tietoihin sama sähköpostiosoite kuin mitä käytät Mielipidemaailman jäsenyyttä vastaan. Tämä on ensisijaisen tärkeää – asiakas tunnistetaan viime kädessä tuon osoitteen perusteella. 

Mielipidemaailma kokemuksia

Yleisiä kokemuksia YouGov paneelista

Mielipidemaailma kokemukset ovat neutraaleja tai negatiivisia. Näyttää siltä, että Mielipidemaailman yhteistyökumppanit käyttävät verkkoyhteisön tietoja markkinointiin. Tästä syystä suosittelemme laittamaan omiin asetuksiin kiellon markkinointiviesteille.

Positiiviset Mielipidemaailma-kokemukset painottuvat pisteiden muuttamiseksi varsinkin mäkkärin lahjakorteiksi, joista käyttäjät ovat pitäneet. Palvelu kyllä toimii, mutta roskapostimahdollisuutta pitää välttää, asettamalla käyttäjäasetukset kuntoon heti alussa. Samoin, pisteiden käyttöä arvonnoissa ei suositella. Pisteet kannattaa säästää ja muutta myöhemmin lahjakorteiksi ja käteiseksi PayPalin avulla.

  • Hyviä kokemuksia: pisteet voi muttaa rahaksi asti PayPalin avulla, lahjakortteja lukuisiin liikkeisiin.
  • Huonot kokemukset: suoramarkkinointiasetukset on oltava kunnossa välttääkseen yhteistyökumppaneiden markkinoinnin, käyttöehdot on syytä lukea vahingossa tehtyjen väärinkäytösten estämiseksi (esim. sama sähköpostitili monella käytössä).

Usein kysyttyä Mielipidemaailmasta

Vastauksia ja tietoa maksetuista kyselyistä

Kuka tahansa, jolla on sähköpostiosoite ja tietokone.

Mielipidemaailma on täysin vapaaehtoinen palvelu, josta eroaminen ja liittyminen onnistuu välittömästi.

Saat palkinnnoksi pisteitä, jotka voit myöhemmin vaihtaa rahaksi tai lahjakorteiksi. Löydät palvelun sivuilta tarkat tiedot kulloisistakin kumppaneista ja tavasta käyttää PayPal-tiliä.

Kaikkiin kyselyihin kutsutaan sähköpostilla. 

YouGov saa itse yrityksiltä ja muilta toimeksiantajilta komissioita tutkimuksista, joihin sinä osallistut. Mielipiteesi ovat arvokkaita ja ne vaikuttavat suoraan kyselyn kohteena olevien asioiden, ilmiöiden ja tuotteiden kehitykseen. 

Voit erota Mielipidemaailmasta koska tahansa. Mielipidemaailma on täysin vapaaehtoinen palvelu.