Kantar TNS

Tietoa Kantar TNS -palvelusta

Kantar TNS on maailman johtava markkinatutkimuslaitos, jonka palveluja käyttää puolet Fortune 500 yhtöistä Yhdysvalloissa. Set tutkimuksiin ja konsultointiin erikoistuneiden yritysten 30000 työntekijää tarjoavat inspiroivaa näkemystä ja osaamista liiketoimintastrategioihin yli 100 maassa. Jäsenenä voit olla osa Kantar TNS galluppia ja alkaa keräämään pisteitä ansaitaksesi palkintoja ja lahjakorttteja.

Kantar TNS maksetut kyselyt ovat noin 10-20 minuuttia kestäviä netissä täytettäviä gallup-kyselyitä. Saat kutsun jokaiseen täytettävään kyselyyn ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Linkki sisältää yksilöidyn tunnistetiedon, ja vastaamalla kyselyyn voit alkaa kerryttää pisteitä seuraavaa palkintoasi varten.  

Kantar TNS palkinnot ja lahjakortit

Kantar TNS -arvontoihin voi osallistua sivumme painikkeesta, yleensä Kantar TNS kutsuu panelistit yhteisöönsä eikä liittymistä voi tehdä suoraan itse. Käytä siis mahdollisuutesi ja liity Kantarin porukoihin ja ala ansaitsemaan lahjakortteja ja arvontapalkintoja.  

Kantar palkinnot perustuvat kerättäviin pisteisiin, aivan kuten muissakin maksettuja kyselyitä tarjoavissa palveluissa. Pistee on mahdollista vaihtaa lahjakortteihin, kun pisteitä on kertynyt riittävästi. Näet liityttyäsi Kantarin sivuilta, minkälaisia lahjakortteja on tarjolla ja paljonko pisteitä kuhunkin tarvitaan.

  • Kyselyistä ansaitsee pisteitä.
  • Pisteillä voi lunastaa lahjakortteja verkkokauppoihin.
  • Pisteiden määrä vaihtelee kyselyn keston mukaan.
  • Näet kyslystä maksettavan pistemäärän aina sähköpostikutsussa.

Kantar TNS kokemuksia

Yleisiä kokemuksia Kantar paneelista

Kantar kokemukset ovat positiivisia. Paneeli on kenties tunnetuin kaikista maksettuja kyselyitä järjestävistä mielipidepaneeleista. Kantar ei koskaan myy tietojasi eteenpäin, etkä vastaanota roskapostia osallistuttuasi Kantar paneeliin. 

  • Hyviä kokemuksia: mielinkiitoisia kyselyaiheita, teemat maailmanlaajuisia ja paikallisia, pisteistä saa todistetusti lahjakortteja, ei roskapostia, vaikea päästä osalliseksi yhteisöön joten laatu pysyy korkeana. 
  • Huonot kokemukset: vaikea päästä jäseneksi, pisteiden eteen joutuu tekemään työtä ja vastaamaan useisiin kyselyihin. 
Kantar TNS kokemukset

Usein kysyttyä Kantar TNS palvelusta

Vastauksia ja tietoa maksetuista kyselyistä

Kantar TNS kutsuu henkilöitä paneeliinsa – tämän sivun linkistä voit kuitenkin liittyä jäseneksi ilman suoraa kutsua!

Ei mitään, paneeli on ilmainen perustuu vapaaehtoisuuteen. 

Kantar maksaa jokaisesta kyselystä pisteitä, joita voit käyttää lunastaaksesi lahjakortteja verkkokauppoihin Kantarin sivuilla. Näet jokaisen kyselyn kutsusta paljonko pisteitä vastaamalla ansaitset.

Jokaisesta kyselymahdollisuudesta tulee kutsu sähköpostiin. Voit itse valita haluatko osallistua kyselyyn vai et.

Yhteisöt ja yritykset maksavat Kantarille markkinatutkimuksien järjesteämisestä. Kantar taas maksaa sinulle siitä hyvästä, että täytät kyselyitä ja tuotat markkinatutkimukselle vastauksia ja aineistoa.

Koska tahansa, jäsenyys on vapaaehtoista. Voit hallita tietojasi suoraan Kantarin omilla sivuillasi.