Sanoma Suomitutka - ansaitse jopa 2€/kysely!

Suomitutka

Tietoa Sanoman Suomitutka -palvelusta

Sanoma Suomitutkan jäsenenä voit kertoa mielipiteesi kotimaisista päivänpolttavista asioista. Voit vastata kyselyihin, jotka koskevat yritysten tuotteita ja palveluita sekä niiden kehittämistä. Saat jokaisesta kyselystä rahallisen korvauksen 0,2€ – 2€. 

Suomitutkan kyselyt kestävät 3-20 minuuttia, vastaaminen tapahtuu netissä tietokoneen tai kännykän selaimella. Suomitutkan jäsenenä saat sähköpostitse kutsuja kyselyihin. Jokaisessa kyselykutsussa ilmoitetaan kyselyn arvioitu pituus ja vastaamisesta maksettava korvaussumma. Ansaittuasi 5 euroa maksetuista kyselyistä voit lunastaa rahat PayPal-tilillesi, lunastaa lahjakortin verkkokauppaan tai lahjoittaa varat WWF:lle.

Suomitutka

Suomitutkan palkinnot ja lahjakortit

Liity Suomitutkaan sivumme ylälaidassa olevasta painikkeesta. Lyhyen rekisteröitymisprosessin jälkeen alat vastaanottamaan kyselykutsuja sähköpostiin. Ansaittuasi vähintään 10 euroa, voit lunastaa 10 euron lahjakortin haluamaasi verkkokauppaan. Vaihtoehtoina mm.: Stadium, Iittala, Ticketmaster, Motonet, Tokanni, MacDonalds ja Power!   

Suomitutka Superlahjakortti on lahjakortti, joka käy useisiin suomalaisiin verkkokauppoihin ja myymälöihin. Superlahjakortti on GoGift-yhtiön lanseeraama lahjakorttituote, joka on luotettava maksuväline.  

  • Sanoman Suomitutkasta ansaitset jopa 2€/kysely!
  • Voit nostaa rahat PayPal-tilillesi tai lunastaa lahjakortteja.
  • Superlahjakortin saa 10 eurolla.
  • Rahaa voit nostaa ansaittuasi vähintää 5 euroa käyttäjätilillesi.

Suomitutka kokemuksia

Yleisiä kokemuksia Suomitutka paneelista

Suomitutka kokemuksia voit lukea eri puolilta nettiä ja ne ovat pääsääntöisesti positiviisia. Sanoma on iso suomalainen toimija, joka on tunnettu laadukkaista palveluistaan. Suomitutka on yksi harvoista maksettuja kyselyitä tarjoavista palveluista, josta on vaikea löytää negatiivista palautetta. Kyselyistä saa ihan oikeasti rahaa!

  • Hyviä kokemuksia: kyselyistä saa oikeaa rahaa, kyselyistä maksetaan parasta komissiota, voit lunastaa Superlahjakortin 10€:lla, voit siirtää rahaa PayPal-tililleesi 5 euroa ansaittuasi. 
  • Huonot kokemukset: ei sanottavia huonoja kokemuksia.
Suomitutka kokemukset

Usein kysyttyä Suomitutkasta

Vastauksia ja tietoa maksetuista kyselyistä

Kuka tahansa, klikkaa linkkiä sivun yläosassa ja rekisteröidy palveluun. Voit aloittaa ansaitsemisen minuuteissa.

Sanoma-tili on Sanoman palveluiden keskitetty tiliominaisuus. Tarvitset Sanoma-tilin osallistuaksesi Suomitutkan kyseyihin. Tili on ilmainen ja saat sen käyttöösi rekisteröitymällä palveluun. Kaikki maksetuilla kyselyillä ansaitsemasi pisteet jäävät Sanoma-tilille, voit tarkistaa oman palkkiotilanteesi sieltä helposti ja nopeasti.

Rahaa, 0,2€ – 2 euroa per kysely. Palkkio on alan runsain ja se vieläpä ihan oikeasti tilitetään sinulle. Suosittelemme Suomitutkaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan pientä lisätuloa vastaamalla maksettuihin kyselyihin.

Saat ilmoituksen uudesta kyselystä suoraan sähköpostiisi. Näet myös sähköpostista suoraan, paljonko kyseisestä gallupista ansaitsee rahaa. Voit itse valita osallistutko kyselyyn vai et. Vastaaminen tapahtuu klikkaamalla mailin linkkiä ja täyttämällä kyselyn netissä.

Suomitutka saa yrityksiltä ja yhteisöiltä tuottoja järjestämällä mielipidekyselyitä kiinnostavista aieheista, joilla tuotteita ja palveluita voidaan jatkossa kehittää. Saat osan tuotoista, sinähän itseasiassa tuotat kehitysideat ja rahanarvoisen palautteen, josta firmat ovat kiinnostuneita. 

Kirjaudu Sanoma-tilillesi ja lopeta Suomitutka-jäsenyytesi. Voit lopettaa jäsenyytesi koska tahansa. Muista kuitenkin lunastaa ansaitsemasi rahat ja palkinnot ennen lopetusta.