YouGov - paneeli palkitsee rahalla ja palkinnoilla

Yougov

YouGov

Tietoa YouGov-palvelusta

YouGov on tutkimuslaitos, joka järjestää mielipidetutkimuksia ympäri maailmaa. YouGov nimi tarkoittaa löyhästi “sinä päätät” – nimi kuvaa jäsenen mahdollisuutta vaikuttaa häntä koskettaviin asioihin osallistumalla YouGovin kyselyihin antamalla mielipiteensä ja näin suoraan vaikuttamalla. Paneelissa on tällä hetkellä yli 30000 suomalaista jäsentä.

YouGovin maksetut kyselyt ovat noin 5-20 minuutin mittaisia netissä täytettäviä lyhyitä kyselyitä. Saat kutsun YouGov-tutkimukseen ilmoittamaasi sähköpostiin. YouGov ei tavoittele sinua puhelimitse tai muulla tavoin henkilökohtaisesti, voit vapaasti valita osallistutko vai et saamaasi  sähköpostikutsuun. 

YouGov arvonnat

YouGov-arvontoihin voi osallistua käyttämällä kyselyistä ansaitsemiasi pisteitä. Arvonnoissa voi voittaa mahtavia palkintoja joka kuukausi. Arvontojen palkinnot vaihtelevat matkalahjakorteista langattomiin kaiuttimiin ja kuulokkeisiin. Yleensäkin kaikkeen käyttökelpoiseen matka- ja elektroniikkatuotteisiin. 

YouGov arvontaan on mahdollista osallistua osallistumalla suoraan kyselyyn, josta ansaitsee arvontaan oikeuttavia pisteitä. Näet kyseiset kyselyt suoraan kyselyn kutsusta. Täyttämällä kyselyn loppuun asti saat oikeuden osallistua arvontaan.

YouGov lahjakortti

YouGov-paneelin jäsenenä voit käyttää pisteitäsi lahjakortin ostamiseen. GoGift-Superlahjakortilla voit valita vapaasti kaiksita sivuston lahjakorteista. Lahjakortit käyvät yli sataan suomalaiseen ja ulkomaiseen myymälään. Lahjakortti tilataan YouGovin palvelusta. Lahjakorttiin vaadittava koodi saapuu muutamassa päivässä omaan sähköpostiosoitteeseen. 

  • 15€ lahjakorttiin vaaditaan 1500 pistettä.
  • 30€ lahjakorttiin 2500 pistettä. 
  • 50€ lahjakorttiin 4000 pistettä.
Yougov lahjakortti ja palkinnot

YouGov kokemuksia

Yleisiä kokemuksia YouGov paneelista

YouGov kokemukset ovat pääsääntöisesti positiivisia. Paneelin jäsenet pitävät tutkimusten tarjoamistavasta, sähköpostilla vastaaminen on helppoa ja onnistuu mistä tahansa tietokoneen selaimella. 

  • Hyviä kokemuksia: helppo osallistua kyselyihin sähköpostitse, anonyymi, pisteitä kerryttällä lahjakortteja esim. Verkkokauppa.comiin, mukava ja hiottu käyttöliittymä ja Minun YouGov -sivut, joilla pistekertymää voi tarkkailla, pisteet eivät vanhene. 
  • Huonot kokemukset: kyselyitä saa täyttää useamman, jotta pisteitä kertyy tarpeeksi, arvonnoista voittaa harvemmin mitään.
Yougov kokemukset

Liity YouGoviin nyt ja tienaa vastaamalla kyselyhin

Usein kysyttyä YouGovista

Vastauksia ja tietoa maksetuista kyselyistä

Kuka tahansa täysi-ikäinen, joka omistaa tietokoneen tai älypuhelimen sekä sähköpostin. 

YouGov-paneeliin osallistuminen ei maksa mitään. Voit liittyä ja erota palvelusta koska tahansa, paneelissa oleminen on täysin vapaaehtoista.

Kyselyistä maksetaan pisteitä, jotka voi muuttaa lahjakorteiksi. Löydät tämän sivun puolivälistä vaadittavat pistemäärät jokaiseen lahjakorttiin. 

Saat kaikki kyselyt, joihin olet hyväksytty vastaamaan suoraan sähköpostiisi. Kyselyt jaetaan satunnaisotannalla sopiville demografioille. Et siis itse voi suoraan valita, mihin kyselyyn haluat osallistua – voit vain valita vastaanottamistasi kutsuista sinulle mieleisimmät.

YouGov saa itse yrityksiltä ja muilta toimeksiantajilta komissioita tutkimuksista, joihin sinä osallistut. Mielipiteesi ovat arvokkaita ja ne vaikuttavat suoraan kyselyn kohteena olevien asioiden, ilmiöiden ja tuotteiden kehitykseen. 

Voit erota paneelista koska tahansa – jäsenyys perustuu vapaaehtoisuuteen.