Norstatpanel - Ansaitse lahjakortteja vastaamalla kyselyihin

Norstatpanel

Tietoa Norstatpanel -palvelusta

Norstatpanel on kansainvälinen markkinatutkimusyritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita markkinatutkimuksen parissa. Norstatpanel Suomi tarjoaa esimerkiksi mielipidekyselyitä suomalaisille ja on online-paneeli. Tämä paneeli koostuu tavallisista kuluttajista, jotka edustavat erilaisia demografisia ryhmiä ja jotka voivat vastata erilaisiin markkinatutkimuskysymyksiin. Yritykset ja organisaatiot voivat sitten käyttää tätä paneelia kerätäkseen tietoa kuluttajien mielipiteistä, käyttäytymisestä ja kulutustottumuksista.

Norstatin paneeliin kuuluvat jäsenet saavat usein palkkioita tai korvauksia osallistumisestaan erilaisiin tutkimuksiin. Paneelilaiset voivat osallistua esimerkiksi verkkokyselyihin, haastatteluihin, tuotetestauksiin tai muihin tutkimusaktiviteetteihin. Norstatpanelin jäsenenä sinulla on myös mm. mahdollisuus osallistua makutesteihin, käytettävyystesteihin, haastatteluihin ja ryhmäkeskusteluihin.

Norstatpanelin maksetut kyselyt ovat kestoltaan noin 5-20 minuuttia ja sinulle maksetaan kyselyn pituuden mukaan. Saat aina palkkion käyttämästäsi ajasta, ansaitset Norstat-kolikoita tutkimuksen keston mukaan.

Tutkimuksen kestosta riippuen osallistuja voi saada palkkioksi esim. 5-99 € arvoisen lahjakortin tai tuotepaketin. Liity siis vaikuttajien joukkoon ja ole mukana päätöksenteossa!

Norstatpanel kutsuja kyselyihin saat joko sähköpostin tai Norstatpanel-sovelluksen kautta ja voit vastata niihin missä ja milloin ikinä haluat.

Norstatpanel liittyminen

Norstatpaneeliin liittyminen onnistuu helposti tämän sivun kautta. Painamalla “Liity Norstatpaneeliin” -nappia pääset liittymään paneeliin jo tänään ja osallistut samalla 400€ lahjakortin arvontaan.

 1. Norstatpanel rekisteröinti. Norstatpanel rekisteröityminen on helppoa. Sivuiltamme pääset Norstatpanel rekisteröidy -sivulle, jossa sinun on mahdollista liittyä mukaan paneelin jäseneksi. 
 2. Norstatpanel kutsu. Annettuasi puhelinnumerosi saat tekstiviestillä linkin Tervetuloa -kyselyyn, jonka täyttäminen vie n. 2 min. Tuleviin kyselyihin saat kutsuja sähköpostiisi tai sovellukseen, jos haluat ladata sen puhelimeesi.
 3. Lunasta palkkiosi. Mielipiteesi palkitaan aina. Kun olet kerännyt tarpeeksi Norstat-kolikoita, sinun on mahdollista muuttaa niitä esimerkiksi Woltin, Kotipizzan, Ikean, Zalandon, Spotifyn ja Motonetin lahjakortteja, PlayStation Storen kuponkikoodeja sekä Superlahjakortteja jne. 

Norstat palkinnot ja lahjakortit

Norstatpaneeliin voit osallistua sivumme painikkeesta ja kun olet liittynyt paneeliin, niin sinun on mahdollista alkaa ansaitsemaan palkintoja. Vastaamalla kyselyihin sinun mielipiteesi palkitaan aina. Saat kyselyistä Norstat-kolikoita joita sinun on mahdollista käyttää 

Palkkion lunastaminen Norstatpaneelista on aina mahdollista, kun olet saanut kerättyä tilillesi riittävästi Norstat-kolikoita, joita sinun on mahdollista vaihtaa erilaisiin palkkoihin. Sinun on mahdollista lunastaa palkintosummasi esimerkiksi seuraavin eri tavoin:

 • Lahjakortit. Kyselyistä saatavia Norstat-kolikoita on mahdollista muuttaa lahjakorteiksi esim. seuraaviin paikkoihin: Kotipizza, Wolt, Ikea, Motonet, Spotify, Zalando. Palkkio on mahdollista vaihtaa myös Superlahjakortteihin tai PlayStation Storen kuponkikoodeihin ja muihin etuihin.
 • Hyväntekeväisyys. Lahjakorttien lisäksi sinun on mahdollista käyttää saamasi palkintosumma hyväntekeväisyyteen. Voit esimerkiksi istuttaa puun Amazonille tai Sambiaan ja tehdä planeettaamme vihreämmäksi.
 • Kanta-asiakkuus. Norstatpaneelissa on erilaisia jäsentasoja ja mitä useampaan tutkimukseen vastaat, niin pääset seuraavalle jäsentasolle ja saat uusia etuja. Aloita matkasi kohti VIP-tasoa jo tänään.

Norstatpanel kokemuksia

Yleisiä kokemuksia Norstapanelista

Norstatpanel kokemuksia on monenlaisia. Useat kokemukset ovat olleet positiivisia lukuunottamatta muutamia negatiivisia kokemuksia. Paneeli tarjoaa mahdollisuuden saada lahjakortteja ja etuja moniin paikkoihin. Näet kaikki mahdollisuudet Norstat-kolikkojen lunastamiseen liittymällä paneeliin.

Hyviä kokemuksia:

 • Mielipiteesi palkitaan aina.
 • Joskus tutkimuksesta on mahdollista saada arvokas lahjakortti tai tuotepaketti.
 • Mahdollisuus saada useampia etuja VIP-tasolla.

 

Huonot kokemukset:

 • Norstatpanel kutsu voi olla vaikea saada. Onneksi se onnistuu sivumme kautta.
 • Aina et ole sopivaa kohderyhmää kyselyyn.

Usein kysyttyä Norstatpaneeli palvelusta

Vastauksia ja tietoa maksetuista kyselyistä

Norstatpanel kutsuu henkilöitä paneeliinsa – Tämän sivun linkistä voit kuitenkin liittyä jäseneksi ilman suoraa kutsua!

Ei mitään, paneeli on ilmainen perustuu vapaaehtoisuuteen. 

Norstatpanekl palkitsee sinut aina kyselyihin osallistumisesta. Kyselystä saatava palkinto riippuu kyselyn pituudesta.

Jokaisesta kyselystä saat tiedon kutsulla sähköpostiisi. Sinun on mahdollista myös ladata Norstatpanel-sovellus älypuhelimeesi. Voit itse aina valita haluatko osallistua kyselyyn tällä kertaa vai et.

Yritykset, yhteisöt ja organisaatiot haluavat saada tietoa esimerkiksi ihmisten ajatuksista tietyistä brändeistä ja tuotemerkeistä tai haluavat muuhun asiaan mielipiteitä ihmisiltä. Yritykset ja organisaatiot voivat käyttää tätä paneelia kerätäkseen tietoa kuluttajien mielipiteistä, käyttäytymisestä ja kulutustottumuksista.

Norstatpanel haluaa antaa sinulle mahdollisuuden tienata samalla kun vastaat mielipidekyselyihin.

Norstatpanelin jäsenyys on vapaaehtoinen ja sen voi halutessaan purkaa koska vain. Voit hallita tietojasi suoraan Norstatpaneelin sivuilla suorittamalla Norstatpanel kirjautuminen.

Norstatpanel ei ole huijaus vaan mielipidepaneeli, jossa vastaamalla erilaisiin kyselyihin saat palkkiota, joita voit muuttaa esimerkiksi lahjakorteiksi.

Välttämättä joillekin ihmisille ei tule tarpeeksi kyselyitä vastattaviksi, jos esimerkiksi vastaajan ikä on korkea (yli 70-v.), jolloin voi tuntua siltä että paneeli ei ole sitä mitä sen piti olla.