Lifepoints Suomi

Tietoa lifepoints -palvelusta

LifePoints on erikoistunut tarjoamaan käyttäjilleen mahdollisuuden osallistua kyselyihin, jotka keskittyvät erilaisiin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin. Osallistumalla näihin kyselyihin, LifePointsin jäsenet ansaitsevat pisteitä, jotka voidaan vaihtaa lahjakortteihin tai PayPal-maksuihin – houkutteleva tapa tienata lisätuloja!

LifePointsin taustoita: LifePoints on Kantar Lightspeedin, osan Kantar Groupia, ylläpitämä. Kantar Lightspeed on tunnettu maailmanlaajuisesti räätälöidyn tutkimuksen ja analyysin alalla. Alun perin perustettu nimellä National Family Opinion vuonna 1946, LifePoints on kehittynyt luotettavaksi ja vahvaksi brändiksi markkinatutkimuksen alalla.

Miksi valita LifePoints? LifePointsin jäsenet ovat keskeisessä roolissa heidän toiminnassaan. Jäsenet täyttävät kyselyitä ja auttavat näin muotoilemaan ja parantamaan suosikkituotteitaan ja -palveluitaan. Mitä enemmän kyselyihin vastaa, sitä enemmän pisteitä kertyy. Nämä pisteet voi muuttaa monenlaisiksi palkinnoiksi. LifePointsin kyselyistä on monien käyttäjien kokemuksien mukaan helppo ja hauska tapa ansaita lahjakortteja ja muita palkintoja.

Lifepoints palkinnot ja lahjakortit

Lifepoints palkitsee jokaisesta vastatusta kyselystä, ja tarjoaa uusille jäsenille 10 ilmaista Lifepoints-pistettä liittymisen yhteydessä. Palkintovalikoimaan kuuluu huippubrändejä sähköisestä kaupankäynnistä, kuten PayPal ja Zalando, sekä suosittuja verkkokauppoja kuten H&M ja IKEA.

Me maksetutkyselyt.fi:ssä suosittelemme Lifepointsia kaikille, jotka haluavat ansaita palkintoja ja lahjakortteja vastaamalla kyselyihin. Liittymällä Lifepointsiin voit odottaa saavasi palkintoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntyyleihin – voit säästää viikoittaisissa ostoksissasi, nauttia ilmaisesta ateriasta tai käyttää palkintojasi vapaa-ajan viettoon.

Erityisetuja Lifepointsin jäsenille:

 • Suosittuja lahjakortteja: Lifepoints tarjoaa monipuolisia lahjakorttivaihtoehtoja, kuten Zalandon tai Ikean
 • Sähköisen maksun vaihtoehdot: PayPal-maksut ovat saatavilla, mikä tekee palkkioiden lunastamisesta nopeaa ja kätevää.
 • Kattava palkintovalikoima: Tutustu Lifepointsin laajaan palkintojen ja lahjakorttien valikoimaan, joka palvelee erilaisia tarpeita ja mieltymyksiä.
 • Osallistu ja säästä: Jokainen kysely tarjoaa mahdollisuuden säästää suosikkibrändeissäsi, parantaen samalla kyselykokemustasi.

Lifepoints kokemuksia

Yleisiä kokemuksia lifepoints -palvelusta

Aloittaessani Lifepointsilla, ensimmäisenä huomioni kiinnitti heidän tyylikäs laskeutumissivunsa. Tuntui kuin olisin astunut sisään kyselyiden maailmaan punaisella matolla! Ja mikä parasta, sain liittyessäni 10 Lifepoints-pistettä palkkioksi – mikä mahtava aloitus!

Rekisteröityminen sujui suhteellisen suoraviivaisesti, vaikkakin suomen kielen käyttö oli paikoitellen hieman kömpelöä. Ensimmäinen kirjautumisyritykseni ei mennyt läpi, mutta onneksi vanha kunnon sivun päivitys ratkaisi ongelman. Sivuston navigointi oli hieman kuin seikkailu – ei aina tiennyt, minne päätyisi.

Lifepointsin kuuluminen Kantar Groupiin antoi palvelulle lisää uskottavuutta. Kyselyiden täyttäminen oli kuin maraton – olisin voinut jatkaa niitä vaikka koko päivän! Vastausvaihtoehdot tosin saivat minut välillä hymähtelemään; tuntui kuin olisin palannut ajassa taaksepäin nähdessäni Blackberryn puhelinvalmistajien listalla.

Noin vuorokauden kuluttua rekisteröitymisestäni sain eteeni sopivia kyselyitä. Huomasin, että lisätietojen antaminen kasvatti pisteideni määrää ja nopeutti pääsyä uusiin kyselyihin – aivan kuin olisin löytänyt salaisen koodin nopeampaan pisteiden keräämiseen!

Plussat ja miinukset lyhyesti:

Plussat:

 • Viihtyisä laskeutumissivu ja mahtava liittymisbonus.
 • Selkeä rekisteröintiprosessi.
 • Yhteydet arvostettuun Kantar Groupiin.
 • Mahdollisuus kerätä pisteitä tehokkaasti.

Miinukset:

 • Suomen kielen käytössä parantamisen varaa.
 • Joitakin haasteita kirjautumisessa ja sivustolla liikkumisessa.
 • Vastausvaihtoehdot voisivat olla ajanmukaisempia.

Lifepoints rekisteröinti ja hallintasivu

Usein kysyttyä Lifepoints -palvelusta

Vastauksia ja tietoa maksetuista kyselyistä

Lifepoints-kyselyihin voivat osallistua kaikki rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat täyttäneet palvelun ikävaatimukset. Rekisteröityminen on avoinna useimmille maissa, mutta tietyt kyselyt voivat olla kohdennettuja tietyille alueille tai demografisille ryhmille.

Osallistuminen Lifepoints-kyselyihin on täysin ilmaista. Ei ole mitään liittymis- tai jäsenmaksuja, ja voit osallistua kyselyihin ilman mitään kustannuksia.

Lifepoints palkitsee kyselyihin osallistumisesta pisteillä, jotka voidaan vaihtaa lahjakortteihin, PayPal-maksuihin tai muihin palkintoihin. Pisteiden määrä vaihtelee kyselyn pituuden ja monimutkaisuuden mukaan.

Lifepoints-käyttäjät saavat ilmoituksia uusista kyselyistä sähköpostitse tai mobiilisovelluksen kautta. Voit myös kirjautua suoraan tilillesi Lifepoints-sivustolla nähdäksesi uusimmat saatavilla olevat kyselyt.

Lifepoints maksaa vastauksistasi, koska ne tarjoavat arvokasta tietoa markkinatutkimuksiin osallistuville yrityksille. Käyttäjien mielipiteet auttavat yrityksiä kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan.

Voit lopettaa jäsenyytesi Lifepoints-palvelussa milloin tahansa. Jäsenyyden päättäminen onnistuu yleensä kirjautumalla tilillesi ja seuraamalla palvelusta eroamisen ohjeita, jotka löytyvät asetuksista tai UKK-osiossa.